slaapcoaching

Slaapcoaching consult

Zelfstandig aan de slag met een slaapplan op maat die speciaal voor jouw kindje is geschreven? Dan is het slaapcoaching consult iets voor jullie!

€210

Slaapcoaching traject

Wil jij het gehele proces begeleiding van ons en ook gedurende deze twee weken onbeperkt de mogelijkheid hebben om vragen te stellen? Dan is het uitgebreide pakket iets voor jullie!

€410

Follow up

Heb jij al eens een consult of traject bij ons gehad en wil je toch weer even dat we met jou meekijken? Dan bieden wij de mogelijkheid voor een follow-up.

€59

Reviews

Wij hebben contact opgenomen met Slaapkops omdat ons zoontje enkel bij ons in bed wilde slapen en overdag slechte slaapjes had. Met behulp van het slaapplan wat Glynis voor ons heeft gemaakt, sliep hij binnen een paar dagen de nachten door op zijn eigen kamer en een paar dagen later gingen de slaapjes overdag ook op zijn eigen kamer. Glynis reageert super snel, is erg geïnteresseerd en de communicatie verloopt soepel en prettig.

JENNIFER – MAMA VAN ZOONTJE 10 MAANDEN

Dankzij de hulp van Tamara slaapt ons dochtertje snel in en veel langer door, zelfs als ze ‘s nachts wakker wordt valt ze nu zelfstandig weer in slaap!
We hebben de communicatie met Tamara als heel prettig ervaren, kregen een duidelijke uitleg over hoe het aan te pakken en bij vragen kregen we een snelle reactie.
Ik kan iedereen met kinderen met slaapproblemen aanraden om Slaapkops in te schakelen, dit is het meer dan waard!

JAN-WILLEM – PAPA VAN DOCHTER 6 MAANDEN

Hele fijne handvaten gehad van Anne-Mieke om ons zoontje van 9 maanden zelfstandig in slaap te laten vallen in zijn bedje. Hij slaapt nu snachts weer bijna altijd door, en als hij wakker wordt gaat hij ook zelf weer slapen. Voorheen was hij vaak tussen 4/5 uur wakker en stond dan aan. Nu is dat 7 uur! Overdag heeft hij vaak nog wel wat extra hulp nodig om in slaap te komen maar met zijn nieuwe ritme heeft hij al zo veel rust gevonden. Heel erg bedankt!

LOTTE – MAMA VAN ZOONTJE 9 MAANDEN

Baby slaapcoach 400x400

Slaapcoaching consult

Slaapcoaching Consult is erop gericht dat jullie zelfstandig met het slaapplan aan de slag gaan. Wij hebben een uitgebreid video consult waarin je al je vragen kan stellen en waarin wij stap voor stap uitleggen wat het plan is. Dit is volledig gebaseerd op jullie input die jullie tijdens de intake hebben ingevuld. Is alles duidelijk en weten jullie waar jullie aan kunnen werken? Dan kunnen jullie dus aan de slag om je kindje weer heerlijk te laten slapen!

€210

Slaapcoaching traject

Wil jij het gehele proces begeleiding van ons en ook gedurende deze twee weken onbeperkt de mogelijkheid hebben om vragen te stellen?
Dit is het uitgebreide pakket iets voor jou!

€410

Baby slaapcoach 400x400

Follow up

Heb jij al eens een consult of traject bij Slaapkops gehad, maar wil je graag dat wij nog eens met jullie meekijken? Dan bieden wij de mogelijkheid voor een follow-up. Tijdens deze follow-up bespreken wij waar jullie op dat moment tegenaan lopen en is er de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen.

€ 59,00

Resultaten slaapcoaching

Baby slaapcoach

Bekend van:

meer slaaptips ontvangen?

schrijf je in voor de nieuwsbrief!

×