word gecertificeerd slaapcoach

schrijf je direct in voor de opleiding of download de studiegids

Slaapcoach baby opleiding

Heb jij altijd al gedroomd om te werken als kinderslaapcoach? Dan is dit je kans! Wij bieden een volledig eigen ontwikkelde opleiding waarin we wetenschappelijke informatie combineren met onze eigen ervaringen uit de praktijk. De opleiding is erop gericht dat je deze in eigen tempo kunt volgen. Heb je kinderen en/of nog een andere baan? Geen probleem. Je kunt het makkelijk combineren om zo stapje voor stapje te leren hoe jij gezinnen kunt helpen aan meer slaap. 

Het werk als kinderslaapcoach is erg dankbaar werk. Ouders en kinderen die al maanden – of zelfs jaren – kampen met slapeloze nachten, kun jij helpen. Je brengt niet alleen rust en slaap in een gezin, maar vaak ook een gelukkiger gezin, waarbij de slaap en rust voor zowel ouder als kind zich uitbetaald. 

Je kunt als gecertificeerd slaapcoach zelf aan de slag om je eigen bedrijf op te zetten. Op die manier kun je jouw eigen werktijden indelen en werken wanneer het jou uitkomt.

De opleiding is geregistreerd bij het CRKBO.

Baby slaapcoach 400x400

kinderslaapcoach opleiding

Waarom kiezen voor de opleiding tot slaapcoach bij slaapkops?

Dit krijg je

01

Lifetime
Support

02

Lifetime
toegang

03

bijscholing

04

community
slaapcoaches

Baby slaapcoach 400x400

inhoud opleiding

Investering

betaal in
1 keer €2250

betaal in
4 termijnen van €635

betaal in
6 termijnen van €435

over slaapkops

Tamara

over slaapkops

Glynis

anne-mieke

Wat kun je met een baby slaapcoach opleiding?

Bij de slaapcoach opleiding van Slaapkops willen we een community ontwikkelen van slaapcoaches die elkaar verder helpen. We bieden een praktische, volledig online opleiding die je in je eigen tempo kunt volgen.

Na de opleiding kun je aan de slag als zelfstandig slaapcoach en kun je tijd- en plaats onafhankelijk werken. Je hebt werk met een grote voldoening en kunt gezinnen echt helpen. Daarnaast is het ook mogelijk om je kennis te gebruiken in je huidige baan, bijvoorbeeld als je werkt in de kinderopvang of als gastouder.

CRKBO logo

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

Veelgestelde vragen over de slaapcoach opleiding

Bij Slaapkops houd je altijd toegang tot de opleiding. Hierdoor hoef je geen jaarlijkse nieuwe kosten te betalen. Daarbij ontvang je wel alle updates en kan je aanwezig zijn bij de nieuwe online lessen die we geven. Daarnaast hebben wij inmiddels jarenlange ervaring en honderden gezinnen mogen helpen met de slaapproblemen van hun kindje. Wij combineren de wetenschappelijke artikelen met onze ervaringen en zorgen dat alles op een duidelijke en begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Wij staan altijd voor je klaar bij vragen en zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent om aan de slag te gaan als kinderslaapcoach.

De opleiding is gebouwd in een online leeromgeving. Deze leeromgeving kun je op eigen tempo volgen. Het systeem houd bij waar je bent gebleven en zal de volgende keer dat je inlogt daar weer verdergaan. Daarnaast worden er online lessen en q&a's gegeven. Deze kan je vanuit huis volgen. De lessen worden ook opgeslagen in de online leeromgeving en zijn dus later ook terug te kijken.

Tijdens de opleiding leer jij hoe je ouders kunt begeleiden om hun baby of kind beter te leren slapen. Sommige kinderen zijn bijvoorbeeld 's nachts vaak wakker of doen korte dutjes. Andere kindjes worden vroeg wakker of hebben moeite om zelf in slaap te vallen. Tijdens de opleiding leer je alles wat je moet weten om ouders hierbij te helpen en te ondersteunen.

Nadat je de opleiding hebt afgerond, kun je zelfstandig aan de slag als kinderslaapcoach. Daarnaast zijn er ook diverse studenten die bijvoorbeeld werken in de kinderopvang en hun kennis willen inzetten bij hun huidige baan. Alles is mogelijk en de kennis die je leert, is altijd toe te passen.

Bij betaling in één keer is de opleiding 2250 euro. Het is ook mogelijk om in termijnen van 4 of 6 keer te betalen. Je hebt de investering snel terugverdiend. Afhankelijk van wat jij straks gaat vragen voor je diensten, heb je de investering er na 10 consulten al uit. 

Tijdens - maar ook na - de opleiding staan wij altijd voor je klaar. Het is mogelijk om jouw vragen tijdens de q&a sessies te stellen, maar daarnaast is er ook een besloten Facebook groep met alle studenten. Hier helpen we elkaar en geven we antwoord op vragen. Wil je jouw vraag liever niet in de groep gooien? Dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om ons persoonlijk te benaderen en dan helpen wij je uiteraard weer op weg.

Download studiegids

Heb je interesse in de studiegids? Vul hier dan jouw gegevens in en ontvang direct gratis de studiegids!

×