word gecertificeerd slaapcoach

schrijf je direct in voor de opleiding of download de studiegids

Slaapcoach baby opleiding

Heb jij altijd al gedroomd om te werken als kinderslaapcoach? Dan is dit je kans! Wij bieden een volledig eigen ontwikkelde opleiding waarin we wetenschappelijke informatie combineren met onze eigen ervaringen uit de praktijk. De opleiding is erop gericht dat je deze in eigen tempo kunt volgen. Heb je kinderen en/of nog een andere baan? Geen probleem. Je kunt het makkelijk combineren om zo stapje voor stapje te leren hoe jij gezinnen kunt helpen aan meer slaap. 

Het werk als kinderslaapcoach is erg dankbaar werk. Ouders en kinderen die al maanden – of zelfs jaren – kampen met slapeloze nachten, kun jij helpen. Je brengt niet alleen rust en slaap in een gezin, maar vaak ook een gelukkiger gezin, waarbij de slaap en rust voor zowel ouder als kind zich uitbetaald. 

Je kunt als gecertificeerd slaapcoach zelf aan de slag om je eigen bedrijf op te zetten. Op die manier kun je jouw eigen werktijden indelen en werken wanneer het jou uitkomt.

De opleiding is geregistreerd bij het CRKBO.

Baby slaapcoach 400x400

kinderslaapcoach opleiding

Waarom kiezen voor de opleiding tot slaapcoach?

Dit krijg je

01

Lifetime
Support

02

Lifetime
toegang

03

bijscholing

04

community
slaapcoaches

Baby slaapcoach 400x400

inhoud opleiding

Investering

betaal in
1 keer €2250

betaal in
4 termijnen van €635

betaal in
6 termijnen van €435

over slaapkops

Tamara

over slaapkops

Glynis

anne-mieke

Wat kun je met een baby slaapcoach opleiding?

Bij de slaapcoach opleiding van Slaapkops willen we een community ontwikkelen van slaapcoaches die elkaar verder helpen. We bieden een praktische, volledig online opleiding die je in je eigen tempo kunt volgen.

Na de opleiding kun je aan de slag als zelfstandig slaapcoach en kun je tijd- en plaats onafhankelijk werken. Je hebt werk met een grote voldoening en kunt gezinnen echt helpen. Daarnaast is het ook mogelijk om je kennis te gebruiken in je huidige baan, bijvoorbeeld als je werkt in de kinderopvang of als gastouder.

CRKBO logo

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

Download studiegids

Heb je interesse in de studiegids? Vul hier dan jouw gegevens in en ontvang direct gratis de studiegids!

×