Over ons

Slaapkops bestaat uit 2 gecertificeerde slaapcoaches en hebben de opleiding gevolgd bij Institute of Pediatric Sleep & Parenting. Anne-Mieke en Tamara hebben ieder hun eigen specialisme en daarnaast hebben ze alle twee op hun eigen manier te maken gehad met slaapproblemen. Zo heeft Tamara 2 kinderen die zelf zo’n 10-15 keer per nacht wakker werden. Ook Anne-Mieke heeft een dochter die 4 jaar lang niet sliep. We weten hoe het is om jarenlang slapeloze nachten te hebben, maar weten ook dat er een oplossing is​.

Wij bieden een liefdevolle aanpak om jullie kindje weer te helpen om heerlijk te slapen!

Tamara Kops

Mijn naam is Tamara Kops, geboren in 1992 en mama van Marciano (juni 2018) en Yara (januari 2020). 2 lieve kindjes die niet zoveel van slaap hielden en waar wij uiteindelijk een slaapcoach voor hebben ingeschakeld. Het effect was direct merkbaar en ik vond dat alle ouders dit zouden moeten weten! Ik help graag kinderen en gezinnen met het ontwikkelen van goede slaapgewoonten. Ik sta voor jullie klaar en coach jullie door deze periode heen op weg naar betere nachtrust.

Anne-Mieke de Boer

Mijn naam is Anne-Mieke de Boer en ben geboren in 1964. Moeder van 2 kinderen en oma van 3 kleinkinderen. Mijn dochter heeft toen zij klein was 4 jaar lang niet geslapen ik had gewild dat slaapcoaching toen al bestond! Wat een uitkomst voor alle mama's en papa's die zo hard aan slaap toe zijn en natuurlijk voor de baby's die hun rust hard nodig hebben om te kunnen ontwikkelen. Waar kan ik jou mee helpen?

Meer slaaptips ontvangen?

× Contact