Over ons

Slaapkops bestaat uit 3 gecertificeerde slaapcoaches en hebben de opleiding gevolgd bij Institute of Pediatric Sleep & Parenting. Anne-Mieke, Tamara en Glynis hebben ieder hun eigen specialisme en daarnaast hebben ze alle drie op hun eigen manier te maken gehad met slaapproblemen.

Zo heeft Tamara twee kinderen die zelf zo’n 10-15 keer per nacht wakker werden. Ook Anne-Mieke heeft een dochter die 4 jaar lang niet sliep. Glynis is moeder van drie kinderen, waarvan er voor 1 ook slaapcoaching is ingezet. We weten hoe het is om jarenlang slapeloze nachten te hebben, maar weten ook dat er een oplossing is​.

Wij bieden een liefdevolle aanpak om jullie kindje weer te helpen om heerlijk te slapen!

Tamara Kops

Mijn naam is Tamara Kops, geboren in 1992 en mama van Marciano (juni 2018) en Yara (januari 2020). 2 lieve kindjes die niet zoveel van slaap hielden en waar wij uiteindelijk een slaapcoach voor hebben ingeschakeld. Het effect was direct merkbaar en ik vond dat alle ouders dit zouden moeten weten! Ik help graag kinderen en gezinnen met het ontwikkelen van goede slaapgewoonten. Ik sta voor jullie klaar en coach jullie door deze periode heen op weg naar betere nachtrust.

Anne-Mieke de Boer

Mijn naam is Anne-Mieke de Boer en ik ben geboren in 1964. Moeder van 2 kinderen en grootmoeder van 3 kleinkinderen. Mijn dochter heeft 4 jaar niet geslapen toen ze klein was, ik wou dat er toen slaapcoaching bestond! Wat een uitkomst voor alle mama's en papa's die zo hard slapen en natuurlijk voor de baby's die hun rust hard nodig hebben om zich te ontwikkelen. Hoe kan ik u helpen?

Glynis Engelen

Mijn naam is Glynis Engelen, geboren in 1988. Zelf heb ik 3 kinderen en hun slaapgedrag bleef 1 van mijn grootste interesses. Bij mijn derde kindje besloot ik te worden wie ik toen nodig had, van mijn kindje maakte ik een slaapkopje door middel van een slaapcoach. Ik geef je graag handvaten, zet je in je kracht en geef je graag steun door middel van de kennis en ervaring die ik heb. Ik wil jullie graag op een liefdevolle manier helpen en jullie gezin weer rust geven.

Meer slaaptips ontvangen?

Plan direct een kennismakingsgesprek!

Wil je eerst ontdekken of slaapcoaching iets voor jou en je gezin is en of onze aanpak bij je past? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek. In dit telefonische overleg bespreken we samen de aanpak. Let op: er worden tijdens dit gesprek geen adviezen gegeven.

Maak een afspraak

× Contact