MASTERCLASS

Wij van Slaapkops delen met alle liefde onze kennis. Onze missie is namelijk om de kindjes zoveel mogelijk rust te kunnen bieden, zodat zij beter in hun vel zitten en zich goed kunnen ontwikkelen. Heb je een leuk event of werk je bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf? Dan organiseren wij graag een presentatie of masterclass afgestemd op jouw doelgroep.

Presentatie ouders

Werk je op een kinderdagverblijf of bij een organisatie waarbij je de ouders extra waarde wilt bieden? Onze masterclass voor ouders is erop gericht dat zij direct met toepasbare tips thuis aan de slag kunnen met het slapen van hun kindje.

€210

Presentatie zakelijk

Organiseer jij een leuk event en wil jij iets extra’s op het programma? Wij geven graag een masterclass over hoe het slapen werkt bij kindjes en hoe zij dit kunnen inzetten in hun werk. Super veel waarde voor bijvoorbeeld pedagogisch medewerkers.

€300

Presentatie op maat

Staat jouw optie er niet tussen maar ben je toch benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in de vorm van een masterclass of presentatie? Wij denken graag met je mee voor een leuke en passende masterclass of presentatie.

In overleg

Reviews

×