The Sleep Dojo

Online slaapcursus: The Sleep Dojo

[ez-toc]

De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt aan een groot project. En eindelijk is het zover. The Sleep Dojo is live. Misschien heb je de naam The Sleep Dojo inmiddels al voorbij zien komen en misschien ook niet. In dit artikel vertel ik je er alles over!

Samenwerking slaapcoaches

The Sleep Dojo is een initiatief vanuit Numsy; ook wel bekend van de white noise apparaten. We zijn zelf al een tijd fan van Numsy, omdat we merken hoe goed white noise werkt bij kinderen (en zelfs bij ouders ;)). Kinderen slapen dieper en vallen makkelijker in slaap. Maar daar schrijven we een andere keer meer over, terug naar The Sleep Dojo.

Bij The Sleep Dojo werken we met verschillende professionals en slaapcoaches samen. Alle informatie die we delen is wetenschappelijk onderbouwd en daarnaast gebaseerd op alle ervaringen en opleidingen die wij samen hebben verzameld.

Door de verschillende expertises van de verschillende slaapcoaches, is er voor elke ouder en kind informatie te vinden die voor hem of haar is toe te passen. Zo kun je ook video’s vinden voor kindjes met onrust (reflux ed), maar ook informatie over pedagogische onderwerpen.

Wat kun je verwachten van The Sleep Dojo?

Samen met twee andere slaapcoaches hebben wij verschillende modules uitgewerkt. Zo kun je diverse video’s vinden waarin we vertellen hoe je jouw kindje zelfstandig in slaap kan leren vallen, maar ook hoe een veilige slaapomgeving eruit ziet, hoe je je kindje veilig kunt inbakeren en hoe je om kunt gaan met nachtangsten. Kortom: een schat met informatie.

Maar: er is meer. Het zijn namelijk niet alleen de modules en video’s van de slaapcoaches die je hier vindt, ook geven we regelmatig webinars, q&a’s en gastspreker sessies. Zo kun je als ouder blijven leren en groei je met ons mee.

Daarnaast is er ook een community waar je als ouder al je vragen kunt stellen aan de slaapcoaches. Elke dag staat er een slaapcoach voor je klaar om de vragen te beantwoorden. Maar heb je een pittige nacht gehad en wil je dit gewoon even delen en je hart luchten? Ook dat mag! Je kunt ook op elkaar reageren want hoe fijn is om ouders onderling te steunen. We lopen ten slotte allemaal een keer tegen dezelfde problemen aan.

Je kunt The Sleep Dojo eerst gratis uitproberen zodat je alles zelf kunt gaan ervaren en even rustig rond kunt kijken. Meld je dus nu gratis aan en ga aan de slag met de slaap van jouw kindje!

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten en wij realistische verwachtingen kunnen afgeven. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen wij  altijd een eerlijk advies geven of wij denken jullie te kunnen helpen. Daarnaast is dit een mooi moment om te kijken of wij bij jou passen. Je vertrouwt immers je dierbaarste bezit toe en het is belangrijk dat we tijdens dit traject op elkaar kunnen vertrouwen. 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek in. Let op: tijdens dit gesprek geven wij geen slaapadvies. 

Gerelateerde blogs

×