babymassage cursus

1-dags cursus individueel

Wil jij de basis leren van de shantala babymassage? Wil je leren hoe je jouw kindje leert ontspannen, zodat jouw kindje ook ontspannen naar bed kan? Dan is de babymassage cursus echt iets voor jullie.

Let op: deze cursus wordt enkel in omgeving Almere aangeboden.

€59

2-daagse cursus individueel

Naast de volledige shantala babymassage, leer je tijdens de tweede dag ook voetreflex massage. Middels de voetreflex sta je in contact met het volledige lichaam. Daarnaast voeren we ook gelijk baby-yoga uit. 

Let op: deze cursus wordt enkel in omgeving Almere aangeboden.

€89

groepscursus

Zijn jullie met een groep van minimaal vier en maximaal zes? Dan is het ook mogelijk om een groepsbabymassage cursus te boeken. Deze staat gelijk aan de 1-daagse cursus, echter doen we dit samen. Extra veel gezelligheid en een mooie kans om ervaringen uit te wisselen met elkaar.

Let op: deze cursus wordt enkel in omgeving Almere aangeboden.

€25 p.p.

reviews

Wij hebben een babymassage aan huis ervaren. Ons zoontje Sem van 2 maanden oud was na de massage de rest van de dag merkbaar heel ontspannen en tevreden. Tamara nam ons er heel geleidelijk in mee en gaf bruikbare tips, uitleg en praktische aanwijzingen om voortaan ook zelf mijn kindje te kunnen masseren. Overigens vonden wij het heel fijn dat de baby massage in onze eigen vertrouwde omgeving plaats vond, helemaal zen. Een echte aanrader en heerlijk om te zien hoe je baby ervan geniet.

Mama van sem (2 maanden)

Via Slaapkops hebben wij een babymassage cursus aan huis gevolgd. Dit hadden wij als kraamcadeau gekregen. Tamara nam de tijd en heeft ervoor gezorgd dat we goed waren voorbereid, zodat onze dochter ontspannen van de massage kon genieten. Onze dochter sliep na de massage een heerlijk goed dutje en wij waren zelf ook helemaal rustig geworden. Wij gaan dit zeker vaker doen bij onze dochter aangezien we hebben gezien hoe fijn zij dit vond en hoe rustig zij ervan werd. Een echte aanrader. 

Mama van Lieke (4 maanden)

Onze zoon was altijd erg onrustig en we merkte aan hem dat hij veel onrust in zijn lijfje had. Via via hadden wij te horen gekregen dat een babymassage wel eens goed zou kunnen helpen bij kleintjes. Zelf worden we ook altijd rustig en ontspannen van een massage, dus waarom een baby niet? We merkte gelijk aan onze zoon dat hij kon ontspannen en spanning losliet. Inmiddels masseren wij hem elke dag, zodat hij ontspannen kan gaan slapen. Zo fijn om te zien dat wij een manier hebben ontdekt om hem te laten ontspannen.

Papa van Tycho (3 maanden)

Voordelen babymassage

Baby slaapcoach

meer slaaptips ontvangen?

schrijf je in voor de nieuwsbrief!

×